غذاهای مفید برای کاهش آکنه

غذاهای مناسب برای کاهش جوش و آکنه

اگر شما هم جزء افرادی هستید که مستعد جوش و آکنه هستید؛ بهتر است با رژیم غذایی مناسب پوست آشنا شوید و از خوراکی های مخرب پوست خداحافظی کنید. پس در این مقاله با ما همراه باشید تا با این مواد خوراکی آشنا شوید.

آکنه

رژیم غذایی و آکنه:

شواهد قانع کننده ای از تاثیر رژیم غذایی بر روی آکنه وجود دارند. نقش غذاهای با شاخص گلیسمی بالا و لبنیات در بروز آکنه مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته اند. ما در این مقاله از مجله لی لی اسکین به نتایج شگفت انگیز این تحقیقات می پردازیم.

1. رژیم غذایی با شاخص گلیسمی بالا و آکنه

نتایج تحقیقات نشان می دهند که رژیم های غذایی با گلیسمی بالا با ایجاد آکنه رابطه مستقیم دارند و آکنه را بدتر می کنند. شاخص گلیسمی یک مقیاس نسبی از 1 تا 100 است که افزایش سطح گلوکز خون را پس از مصرف غذا رتبه بندی می کند. هر چه شاخص گلیسمی برای یک غذای خاص بالاتر باشد، پس از مصرف، سطح قند خون بالاتر می رود و از طرف دیگر، غذاهای با گلیسمی پایین باعث کاهش آکنه می شوند.

3. شکلات و آکنه

مصرف شکلات نیز با میزان آکنه مرتبط است. برخی از متخصصان پوست نیز از بروز آکنه چند روز بعد از مصرف شکلات خبر دادند اما شواهد، برای اثبات این موضوع کافی نیست. اینکه آیا نوع شکلات ها یعنی، شکلات تلخ  یا شیری، آکنه را تشدید می کنند نیز هنوز مشخص نشده است.اگرچه اطلاعات ما در این زمینه محدود است اما توصیه می شود که در صورت امکان، مصرف شکلات را کاهش دهید.

4. غذاهای پرچرب و آکنه

تحقیقات مبهمی در رابطه با میزان آکنه زایی غذاهای چرب و به ویژه اسید های چرب امگا 6، وجود دارد. در حال حاضر، بیشتر متخصصان پوست، محدودیت های غذایی را برای غذاهای چرب پیشنهاد نمی کنند. یافته ها در مورد اینکه آیا چربی های خوب مانند اسیدهای چرب امگا 3 می توانند آکنه را کاهش دهند نیز مبهم است.

غذاهای مضر برای آکنه

5. پروبیوتیک ها و آکنه

تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده از پروبیوتیک‌ها می تواند باعث کاهش جوش‌های پوستی شود. پروبیوتیک‌ها، عوامل موثر در ایجاد آکنه را هدف قرار می ‌دهند و با تولید سرامایدهای سالم، به بازیابی چربی‌های سالم کمک می‌کنند که این عملکرد، مستقیماً برای درمان آکنه مفید است. باکتری های پروبیوتیک به نام لاکتوباسیل می توانند به کاهش ضایعات پوستی در افراد مبتلا به آکنه کمک کنند.

2. شیر و فرآورده های لبنی و آکنه

نتایج جالبی از رابطه ی شیر و انواع لبنیات با ایجاد آکنه به دست آمده است. طبق این نتایج، همه انواع شیر (شیر کامل، شیر کم چرب و شیر بدون چربی) و برخی دیگر از انواع محصولات لبنی ممکن است آکنه را تشدید کنند. طبق این شواهد،  شیر و محصولات لبنی، به ویژه شیر بدون چربی، ممکن است بر آکنه تأثیر بگذارد. مزیت مصرف شیر بدون چربی این است که حاوی مقدار بیشتری از  کلسیم، ویتامین D و پروتئین است اما دلیل اینکه چرا شیر بدون چربی، آکنه زا تر است هنوز مشخص نیست.

شیر-و-لبنیات-برای-آکنه

توصیه من به شما این است که توجه کنید که جوش های پوست شما با  غذای خاصی مرتبط است یا نه. برای این کار می توانید یک دفترچه برای رژیم غذایی خود تهیه کنید و سعی کنید، غذا یا نوشیدنی خاصی را به مدت یک ماه حذف کنید تا عکس العمل پوست خود را بسنجید. همچنین می توانید مقاله لیست بهترین غذاها برای داشتن پوست سالم را نیز مطالعه کنید.

برای درمان تخصصی آکنه چه اقداماتی لازم است؟

در مرحله اول به پزشک مراجعه کنید تا مطمئن شوید مشکل داخلی نداشته باشید. در مرحله بعد می توانید از محصولات تخصصی برای درمان آکنه استفاده کنید. از جمله محصولاتی که برای درمان آکنه تان می توانید مصرف کنید تونر میراکل سام بای می، کیت میراکل سام بای می، تونر aha/bha کوزارکس، سرم تی تری آیونیک و … استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!